ΣΥΜΗ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Σύμη΄, ότι μας απασχολεί και μας πληγώνει .


  Καρτα του πολίτη

  Μοιραστείτε
  avatar
  ΣΕΙΡΙΟΣ

  Αριθμός μηνυμάτων : 2
  Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2010

  Καρτα του πολίτη

  Δημοσίευση από ΣΕΙΡΙΟΣ Την / Το Πεμ Δεκ 23, 2010 1:11 pm

  Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.
  Κατ'αρχήν θα ήθελα να σας ενημερώσω για το άρθρο στην εφημερίδα "ΤΥΠΟΣ" της Θεσσαλονίκης για την δημιουργία του κινήματος ΣΠΙΘΑ και για τις "24 φωτιές που άναψαν σε όλη την Ελλάδα, μία απο αυτές στην Σύμη". Για να διαβάσετε το άρθρο μπορείτε να μπειτε στο http://ellada2011.blogspot.com/2010/12/blog-post 22.htm
  ή στο σαιτ www.spitha-kinima.gr
  Και τώρα για την κάρτα του πολίτη
  Την Τρίτη το ΒΗΜΑ κυκλοφόρησε με
  τον τίτλο : "Κάρτα αγορών online με την Εφορία", ένα άθρο του Κ.Σιωμόπουλου για το οποίο θα ήθελα να σας μερικά λόγια. Παρακαλώ, μη το προσπεράσετε σαν κάτι όχι ιδιαίτερα σημαντικό. Η αναγγελία αυτή που μεταφέρει μέσα σε εισαγωγικά τα λόγια του υπερυπουργού μας επι των οικονομικών, κρύβει, αδέλφια μου συνέλληνες, ένα μέλλον ανατρεπτικό για την καθημερινότητα μας - και ιδιαίτερα επικίνδυνο κατα τη γνώμη μου. Είπε λοιπόν ο υπουργός: "Είναι ένας τρόπος να εξοικειωθεί ο πολίτης με τη λογική της χρεωστικής κάρτας γιατί έτσι περνάμε όλο και περισσότερο στη μη χρήση μετρητών, που είναι απαραίτητο για το ελληνικό οικονομικό σύστημα".
  Οδεύουμε λοιπόν σε ένα απρόσωπο και απάνθρωπο ηλεκτρονικό σύστημα online σύνδεσης τραπεζών, επιχειρήσεων, εφορίας, ασφαλιστικών ταμείων, με την καρτούλα του μισθωτού καιτου συνταξιούχου, όπου απο τα 594 ευρώ που θα εισπράττονται απο την δουλειά του (αν έχει), θα αποσύρονται ηλεκτρονικά όσα χρωστάει και θα απομένει ο άνθρωπος να επιζήσει με τα 100, 200 ευρώ που θα περισσέψουν, -άν περισσέψουν- στην κάρτα του. Θα μπαίνει λοιπόν στην κάρτα αυτή ο μισθός του, και αυτόματα το ηλεκτρονικό δίχτυ ασφαλείας θα εντοπίζει : Που χρωστάει αυτός? 120 τη δόση του για τη visa-τα ρουφάμε. 180 απο την ρύθμιση στην εφορία? Πάνε κι αυτά.Και αν τα ποσά που χρωστάει είναι μεγάλα, καθότι στην έξυπνη αυτή κάρτα, θα είναι περασμένη βέβαια όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία σου, τίποτα δεν μας εξασφαλίζει ότι αυτός ο κάποιος δεν θα ξυπνήσει μια μέρα με το πατρικό του στο χωριό ξεπουλημένο αυτόματα - και με κατασχεμένα όσα λεφτά προέκυψαν απο την πώληση!!
  Πρέπει να πούμε βέβαια, ότι μετα απο τις αντιδράσεις απο την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων η κυβέρνηση έκανε πίσω και είπαν ότι θα αφορά μόνο στις αγορές που κάνουμε. Και λοιπόν, λέω εγώ, πότε μας είπαν αλήθεια για να τους πιστέψουμε κι αυτή την φορά? Εχουμε να κάνουμε με την πιο αναξιόπιστη κυβέρνηση απο καταβολής του ελληνικού κράτους. Πάρτε εσείς την καρτούλα σας κι εμείς στα μουλωχτά κάποια στιγμή, χώνουμε όλα τα δεδομένα στο τσιπάκι, το οποίο, παρεπιπτόντως περιέχει τον αριθμό 666, αριθμό του ονόματος του Αντίχριστου, που υποδηλώνει ποιός θα είναι τελικός τύραννος, σε ποιον παραδίνουμε λίγο-λίγο την ελευθερία μας -το δώρο του αυτεξουσίου που μας χάρισε ο Θεός. Ας γνωρίζουμε επίσης ότι ο τελικός στόχος της Νέας τάξης είναι η εμφύτευση του μικροτσίπ στο χέρι ή το χάραγμα με ειδικό τατουάζ στο μέτωπο σύμφωνα με την προφητεία της Αποκαλύψεως του Αγίου Ιωάννου, όπως ήδη μεθοδεύεται στις ΗΠΑ.
  Ευρισκόμενοι λοιπόν ένα βήμα πριν την επιβολή της αντίχριστης τυραννίας και επειδή καταπατείται η θρησκευτική μας συνείδηση και τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα της προσωπικής μας ζωής και ελευθερίας, είμαστε υποχρεωμένοι :
  ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
  Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και σας εύχομαι
  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011.
  Σείριος

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Ιαν 24, 2019 8:01 am